L’escola Delta es defineix com a PLURALISTA, LAICA i CATALANA i es constitueix com a COMUNITAT EDUCATIVA integrada per pares, alumnes i professors.
El nostre Projecte Educatiu es fonamenta en els següents PRINCIPIS que determinen tota acció pedagògica desenvolupada des de l’escola:

APRENDRE EN UN AMBIENT ACOLLIDOR

A Delta l’alumne és únic i irrepetible. El poc nombre d’alumnes per aula ens assegura poder tenir un tracte personalitzat per a cada un d’ells. Això ens permet poder conèixer, educar i acollir en un ambient familiar.
IMG_9462 copia

EDUCACIÓ DEL SEGLE XXI

En la realitat actual és necessari aconseguir l’aprenentatge dels nostres alumnes amb una metodologia innovadora i amb actitud positiva, per tal de formar persones competents.
L’educació no canvia en món, canvia a les persones que van a canviar el món.” Paulo Freire
IMG_9817 copia

L’ALUMNE HA DE SER MOTOR DE LA PRÒPIA EDUCACIÓ

La iniciativa és una qualitat bàsica per assolir uns millors aprenentatges. L’autoconeixement aporta seguretat i estabilitat emocional.
IMG_9506 copia

VALORACIÓ I AVALUACIÓ

La valoració és orientadora, és a dir, que forma part del procés d’aprenentatge. Entre el/la professor/a i l’alumne, conjuntament, es repassen les avaluacions per tal de buscar aspectes a millorar.
IMG_9841 copia

EDUCACIÓ EMOCIONAL

L’educació emocional es imprescindible en la formació com a persones. Per aquest motiu a l’escola Delta fem la classe de FILOSOFIA, un espai on els alumnes podran enraonar, pensar, compartir i respectar opinions.
IMG_9510 copia

VALORS MORALS

L’aprenentatge amb valors permet convertir els alumnes en persones lliures, persones responsables, compromeses, tolerants, respectuoses i felices.
IMG_1222

RELACIÓ FAMÍLIA-ESCOLA

L’escola ha de ser un espai, on la relació entre la família i l’escola sigui contínua i forta per afavorir un bon camí conjunt pel fill-alumne. Ens agrada treballar de la mà amb les famílies.
IMG_9614 copia